Gîte ‘Cappuccino’

Gîte Cappuccino is geschikt voor maximaal 4 personen. Het kleurgebruik en de inrichtingsdetails zijn afgestemd rondom het thema “Cappuccino”. Op de begane grond van het hoofdgebouw waar de oorspronkelijke opslagruimtes zich bevonden is een comfortabel appartement gerealiseerd.

Bij binnenkomst via het sfeervolle stenen halletje (denk om uw hoofd..!) bevindt u zich direct in de lichte woonkamer. De open keuken is van alle gemakken voorzien, oven, grote koelkast met vriesvak, 4-pits gasplaat, koffiezetapparaat, etc. Behalve een eethoek staat de heerlijke hoekbank tot uw beschikking om te relaxen. De bank kan tevens als 2 persoons-bed worden gebruikt.

In de slaapkamer valt ook het lichte karakter van de gîte op. Een heerlijk comfortabel en ruim 2 persoons-bed (2,00m x 1,60m) welke deelbaar is tot 2 eenpersoonsbedden, nodigt uit tot lekker lang uitslapen. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt.Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het aparte toilet en de moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, heerlijke inloopdouche met thermostaatkraan en handdoekradiator.

Het terras van de ‘Cappuccino”, onder de vijgenboom, biedt voldoende privacy en schaduw om van de lange zomeravonden te genieten.


Domaine de Cadenne
Gîtes*** - Chambres d'hôtes - Camping